ساختمان اداری در لستل

27 دسامبر 2013
امتیاز این مطلب از نظر شما
(1 رای)

در سال 2011 ساختمان اداری که در تصویر بالا مشاهده می کنید، در شهر لستل کشور سوئیس و در زمینی به مساحت 1675 متر مربع طراحی و ساخته شد.

قسمت پائینی ساختمان نسبت به طبقه های فوقانی کوچکتر می باشد و نکته ی جالب اینکه رنگ بتن نمای این ساختمان هم متناسب با همین کوچک و بزرگ شدن سطح تغییر می کند و بدین ترتیب، یک حس پویایی نیز به آن می افزاید.

نمای عقب در طبقه همکف نیز، یک منطقه حفاظت شده ای را برای عابران و کسانی که در انتظار اتوبوس می باشند فراهم نموده، که موجب بهبود قابل توجهی در سطح کیفیت فضای عمومی گردیده است. نمای این ساختمان اداری به صورت شبکه ای طراحی شده.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

پربیننده ترین ها

نوشته های پدربزرگ

"خلاقیت حقیقی کل زندگی را شامل می گردد و به وسیله ابزارهایی از شهود بیان می شود که فراسوی منطق و آن چیزی است که زبان های دیگر قادر به ابراز آن هستند." تادائو آندو

افراد آنلاین

ما 84 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

تبلیغات متنی

طراحی سایت و سی دی کاتالوگ با قیمت استثنایی- 09155570533